Kérdései vannak? A leggyakrabban felmerülő kérdések megválaszolásával segíteni tudunk.

Bekerülési költség
Az új ultrahang készülékek rendkívül drágák, megvásárlásuk rendkívül nagy árbevételt feltételez, amely egy induló magánpraxis esetében nagyon nehezen elérhető cél. Az sem utolsó szempont, hogy a használt készülék vásárlásával megtakarított pénzt rengeteg másra fordíthatja, például egyéb eszközök beszerzése, promóció, épület felújítás, akadálymentesítés, stb. Cégünk legtöbb használt ultrahang készüléke egy fejjel már 2.000.000Ft+ÁFA ár alatt elérhető.

Pályázati források igénybevétele?
Rengeteg pályázati erőforrás érhető el új készülékek beszerzésére. Utánaszámolt már? Ha csak 40% önrésszel kalkulál, az önrész akár a kétszerese is lehet az általunk kínált készülékek bruttó végfelhasználói árának. Azt se felejtse el, hogy szinte egyetlen pályázatban sincs lehetőség az ÁFA finanszírozására, Ön pedig, mint egészségügyi vállalkozó, valószínűleg nem jogosult ÁFA visszaigénylésre - így egy tízmilliós készülék általános forgalmi adója is Önt terheli.

Amortizáció
Az új készülék amortizációja sokkal magasabb összeg lehet, mint amennyit egy magánpraxis ki tud termelni, így a készülék használata kvázi veszteséges. Amíg a készülék elöregedik, nem képes annyi pénzt termelni, mint amennyiért vette. Kétmillió forint körüli összeget meg tud keresni a munkájával? Máris megéri használt készletünkből választania!

Bevált, jól használható készülékek
Olyan készülékeket forgalmazunk, amelyek használatát évek óta megszokhatta kórházi munkája során. Termékportfóliónk túlnyomó részt olyan készülékeket tartalmaz, amelyeket előszeretettel alkalmaznak a hazai kórházakban is. Egyetlen fontos különbség van: azoknál sokkal jobb állapotúak. Ön olyan készülékkel dolgozhat, amit ismer, amit szeret, amiben megbízik. Termékeink között megtalálhatóak többek között ATL, Philips, HP-Sonos, és Acuson készülékek.

Alkatrész-utánpótlás
Használt készülékeinkhez meglepően olcsón juthat alkatrészhez. Az új készülék sem garanciális örökké. Ha bekövetkezik a baj, új készülék esetén a javíttatás költsége több millióra is rúghat. Cégünk a használt készülékek mellett használt alkatrészek és tartozékok (vizsgálófejek, videomagnók, printerek) beszerzését is vállalja - így a javíttatás használt eszközök beépítésével egy garanciát veszett "új" készülékhez képest meglepően olcsó is lehet.

Kedvező finanszírozási lehetőség
Ultrahang készülékeinket akár már 40% kezdőrészlettel elviheti, a fennmaradó összeget ráér 12 vagy 24 hónap alatt rendezni, teljesen kamatmentesen. A hitelt egyenesen tőlünk kapja, így nincs szükség banki előkészítésre, hitelbírálatra. Ha utánaszámol, láthatja, hogy egy 2.000.000Ft + ÁFA árú készüléket elvihet 800.000FT + ÁFA kezdőrészletért, ezután 12 hónapon keresztül havonta csupán 100.000Ft+ ÁFA törlesztőrészletet kell fizetnie. Ennyit minden bizonnyal meg tud keresni a készülékkel - így a tőlünk vásárolt ultrahang megtermeli a saját árát!

Széleskörű termékkínálat
Ha nem talál valamit nálunk, megszerezzük Önnek. Árukészletünket úgy építjük fel, hogy a leggyakoribb igényeket azonnal ki tudjuk elégíteni. Ha Önnek olyan készülékre van szüksége ami raktárunkban nem található meg, keressen minket, nagy valószínűséggel gyorsan, olcsón be tudjuk Önnek szerezni!

Munkatársaink bármikor a rendelkezésére állnak
Nem biztos benne, hogy hogy milyen ultrahang készülékre van szüksége? Szakértő munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére. Csak hétvégén, vagy munkaidőn túl tudja kipróbálni a kiszemelt készüléket? Munkatársaink előzetes egyeztetés után az év bármely napján szívesen állnak rendelkezésére, bemutatótermünkben minden eszköz rendelkezésre áll a készülékek kipróbálására (vizsgálóágy, gél, stb.).