Assistance

 

Amennyiben cégünk készülékeit választja, Assistance szolgáltatásunk révén mostantól nem kell félnie attól, hogy ultrahang készülékének meghibásodása miatt beteget, esetleg teljes rendelést kell lemondania.

Az általunk értékesített készülékekre a garanciális időszak utolsó napjától hat hónapon keresztül Assistance szolgálatot vállalunk, amely keretében - amennyiben a készülék meghibásodik - 48 órán belül azonos tudású cserekészüléket biztosítunk, bérleti díj felszámítása nélkül, maximálisan egy hónap időtartamra.

Általános feltételek:

Az ingyenes ultrahang assistance szolgáltatást kizárólag saját ügyfeleink részére kínáljuk a garanciális időt követő hat hónapon belül. Azon kedves érdeklődők, akik nem nálunk vásárolták ultrahang készüléküket, egyedi árajánlat alapján, térítési díj ellenében vehetik igénybe ezen szolgáltatásunkat.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele a mindenkori NAV (APEH) norma szerinti szállítási költség megtérítése.
2015 09 01-tő 95Ft/Km + Áfa áron.

A szolgáltatás nyújtója fenntartja a jogot, hogy más típusú, korú, méretű, de azonos, vagy a vásárolt készüléknék jobb képességű cserét biztosítson. A cserekészülék használatára és birtoklására a mindenkori bérleti feltételek az irányadóak!

Kérem keresse kollégánkat a +36 30 941 3492 telefonszámon, vagy az info@sonos.hu e-mail címen!