Történetünk

 
Egy szándék, egy ötlet és a megvalósulás...

2006-ban orvoscsapatunkkal úgy döntöttünk, hogy technikailag felkészülten szeretnénk kiszolgálni a hozzánk forduló klienseket, ezért használt ultrahang készülék beszerezése mellett döntöttünk. Alapos körültekintés ellenére sem találtunk hazai forgalmazót, így magunk kutattuk fel a gépek és alkatrészek beszerezési forráslehetőségeit. A használt gépeket jellemző speciális értékesítési csatornák tekintetében sikerült olyan elmélyült ismereteket szereznünk, hogy végül magunk szerveztük le a beruházást és rögtön megoldottuk az alkatrész utánpótlást is. Tapasztalatunkat szerettük volna megosztani hasonló beruházásokat tervező orvos kollégáinkkal is, ezért 2006-ban Magyarországon elsőként alapítottunk használt ultrahang készülékekkel és alkatrészekkel foglalkozó vállalkozást.

Orvoscsapatunk küldetése, hogy az egészségügyi szolgáltatásokat kínáló, innovatív szemléletű szakemberek költséghatékonyan fejleszthessék praxisukat. Termékportfóliónk túlnyomó részt olyan népszerű, használt ultrahang készülékeket és alkatrészeket tartalmaz, amelyeket előszeretettel alkalmaznak a hazai kórházakban is.

Ügyfélbiztonság megteremtése...

Az évek folyamán megismertük a piacon lévő készülék típusokat, jellemzőiket. A minőségi ügyfélkiszolgálás érdekében hatalmas erőfeszítéseket tettünk a szervíz háttér kialakítása érdekében. Készletünk folyamatosan gyarapodott, ezért lehetőség nyílt készülékek bérbeadására, és a kiemelkedő Assistance szolgálat létrehozására.

Így tehát a készülékek értékesítésén túl bérbeadásra is lehetőséget teremtünk, amely összeg a későbbi vásárlási döntés esetén beszámításra kerül.

Önnek is legyenek elégedettek az ügyfelei!

Munkánk célja, hogy az Ön elégedett ügyfeleinek száma növekedjen és egy olyan beruházást tudhasson magáénak, amellyel tökéletesen elégedett. Ügyfeleink pozitív visszajelzése számunkra fontos, ezért olyan szolgáltatásokat dolgoztunk ki, amely támogatást jelent a beruházás előtti döntés előkészítésben és a vásárlás utáni működtetésben egyaránt.

A vásárlás előtti mérlegelését segítjük tanácsadással, bemutatókkal, ingyenes kipróbálási lehetőséggel. A vásárlást és beüzemelést követően is törekszünk a jó ügyfélkapcsolatra a garancia, szervíz és Assistance szolgáltatásainkkal.

Jelen...

Cégünk dinamikus fejlődése lehetővé tette, hogy a 2015-ös évben szolgáltatásainkkal nemzetközi piacra léphessünk. Termékpalettánk technikai színvonalának folyamatos fejlesztése eredményeként Svájcban, Németországban és Ausztriában is elégedett orvosok ügyfélként csatlakoztak hozzánk.

Jelenleg több mint 30 ultrahang készülékkel, és több, mint 150 ultrahang vizsgálófejjel, valamint ezekhez a készülékekhez felhasználható alkatrész utánpótlással rendelkezünk. Emellett számos más orvosi célú eszköz is megtalálható termékkínálatunkban.

 

Jövő, tervek, lehetőségek...

 

Ügyfeleink ajánlásai olyan ügyfélkörbővülést hoztak számunkra, hogy jelenleg egy olyan támogató szakmai közösség kommunikációja valósulhatott meg, amely által a jövőben is szakmai segítséget nyújthatunk egymásnak a képalkotó eljárások kapcsán. Létrehoztunk a témában egy publikációs letöltőfelületet és összegyűjtöttük a kapcsolódó szakmai szervezeteket. Orvosközösségünk tagjai praktikus módon, könnyen és gyorsan juthatnak praxisukat érintő fontos információkhoz.

Terveink között szerepel, hogy további, széles termékskálát felvonultató, kedvező árú használt orvosi felszerelésekkel, berendezésekkel bővítjük kínálatunkat.