Gyártó: Siemens

Modell: Acuson X150

Nettó ár: 1 999 000 HUF

Bérleti díj: 129 000 HUF

Állapot:

Az ACUSON X150 ultrahang rendszer a diagnosztikai hatékonyság, az ergonómia, a skálázhatóság és a jövedelmezőség egyedülálló kombinációja. Ez a kompakt mobilrendszer várhatóan nemcsak a jelenlegi klinikai feladatok megoldását, hanem az ultrahang diagnosztikának a jövőbeni fejlődését jelenti a betegek igényeinek növekedési folyamatában és az új klinikai függelékek megjelenésében. MultiBeamFormationTechnologie - felgyorsítja a jelfeldolgozást és a kép jó minőségét valós időben biztosítja minden üzemmódban; A HanafyLens-technológia a szondákban - a kép homogenitása 28 cm mélységig, még nehéz körülmények között is szkennelés esetén; VirtualFormatImaging - egy gomb megnyomásával kinyomtathatja a trapéz képét anatómiai információk hozzáadására;
Előnyök: Színes Doppler Mapping (CDM). A rendszer nagy érzékenysége a TsDK üzemmódban és a teljesítmény-Doppler módban nagyon pontosan ábrázolja a vércsatorna irányát és sebességét; Skriningovayaekhokg. A szűrő-echokardiográfia funkciója a szakaszos érzékelőkkel kombinálva erőteljes és mobil telepítést biztosít a kardiológiai kutatások szűrésére; Teljesen integrált 3D-s technológia - valós idejű megjelenítés 3-Scape lehetővé teszi, hogy erőkifejtés nélkül háromdimenziós képeket gyűjtsön adatgyűjtéssel "szabad kéz" módszerrel; PhaseenversionsTissueHarmonicImaging (THI) növeli a kontrasztot és a térbeli felbontást, csökkenti az akadályokat a részletek legjobb felismerése érdekében minden üzemmódban.

Belgyógyászat, szülészeti és nőgyógyászati ​​vizsgálatok, vaszkuláris és , urológiai vzsgálatok, gyermekgyógyászat, ortopédia.

 

Kapcsolódó eszközök

Acuson Siemens P4-2

Siemens VF10-5

Siemens CH5-2